Hozzávalók:
- 1 cs kocka alakú háztartási keksz
- 1,5 cs vaníliás puding
- 2 db tojás
- 7 ek cukor
- 1 ek liszt
- 12 dkg margarin
- 7,5 dl tej
- fél cs zselatin
Elkészítés:
Egy tepsit telerakunk keksszel, majd elkészítjük a pudingos masszát. A pudingot, a zselatint, a tojás sárgáját, a cukrot és a lisztet egy kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd beleöntjük a maradék tejbe, és sűrűre főzzük. Közben a tojás fehérjét kemény habbá verjük, és a tej felforrásakor beletesszük a margarinnal együtt. Amint ez összeér, rákanalazzuk a kekszre. A massza tetejére is teszünk egy sor kekszet. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy kellőképpen megpuhuljon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése